Events hos Ritzau 2018-10-10T10:19:31+00:00

Bliv synlig i medierne – et morgenmøde om effektiv pr og branding for iværksættere

Ritzaus Bureau og SOHO NOMADS inviterer til et morgenarrangement for iværksættere og andre med interesse i at effektivisere deres kommunikations- og pr-arbejde. Du får en komprimeret indføring i de journalistiske virkemidler og i pressemeddelelsen som redskab i virksomheds-pr.

Små eller nystartede danske virksomheder er generelt gode til at anvende digitale markedsføringsværktøjer til annoncering for produkter eller servicer. Men mange glemmer eller undervurderer værdien af den traditionelle kommunikation samt den branding, en virksomhed kan få gennem medieomtale.

Lær at skrive en pressemeddelelse, som vinder genklang hos medierne

Pressemeddelelsen er et centralt værktøj i virksomhedskommunikation. Og bedre forståelse af pressemeddelelsens dna øger sandsynligheden for at få dit budskab omtalt i medierne. På dette morgenmøde lærer du pressemeddelelsen grundigt at kende – fra overskrift til afsendelse.

Journalist og kommunikatør Morten Steiniche optegner de essentielle journalistiske virkemidler. Og han gennemgår de grundlæggende kommunikative tips og tricks, som enhver virksomhed bør kende og anvende i deres marketingarbejde.

Du får:

  • Konkrete råd til, hvordan du opsætter en effektfuld pressemeddelelse
  • Tips til, hvordan og hvornår det er optimalt at henvende sig til medierne
  • Generelle praktiske tips til dit kommunikationsarbejde

Oplægget henvender sig til mindre virksomheder, der ikke har kommunikation som deres primære kompetence eller fokus, men som ønsker at lære de journalistiske virkemidler at kende, så de kan optimere deres marketing- og brandingindsats og komme den vigtige omtale i medierne et skridt nærmere.

Der vil efter oplægget være mulighed for spørgsmål og networking.

Tilmeld dig gratis her

Om Morten Steiniche

Morten Steiniche er uddannet journalist og har erfaring fra en lang række danske medier – både som skrivende journalist, som chefredaktør samt som iværksætter. Han har desuden arbejdet med kommunikation for en række virksomheder og organisationer.

Morten er fast tilknyttet Ritzaus Bureau, hvor han producerer kommunikationsrelaterede artikler til bureauets website. Han har netop sammenfattet en række af disse artikler i Ritzau-publikationen ’Bliv synlig i medierne – en pr-guide til virksomheder og organisationer’.

Om SOHO NOMADS

SOHO NOMADS konceptet er udsprunget af kontormiljøet SOHO, som dagligt huset op mod 500 iværksættere, freelancere startup-virksomheder inden for en lang række erhverv. Idéen er at skabe fleksible arbejdspladser i København for freelancere, enmandsvirksomheder og andre med behov for et alternativ til den faste kontorplads.

De såkaldte Work Lounges er oprettet på udvalgte lokationer i København – restauranter, hoteller og cafeer, hvor NOMADS-medlemmer frit vil kunne sætte sig at arbejde på dags- eller timebasis. Medlemmerne betaler et månedligt kontingent, som giver adgang til strøm og wifi i alle Work Lounges samt et digitalt socialt netværk og alle SOHOs mødelokaler. Medlemmerne kan desuden få rabatter på mad og drikke på alle Work Lounges samt en række andre medlemsfordele. SOHO NOMADS lancerer konceptet, som allerede er kendt fra England og USA, i København i oktober 2018.

Læs mere om konceptet på www.sohonomads.dk

Hvor og hvornår

  • Hvornår: 29. november kl. 8.30
  • Hvor: Orangeriet i NOHO, Kødbyen 28, 1711 København V
  • Hvor meget: Gratis
  • Varighed: 1 time (+ morgenmad og networking)
Tilmeld dig gratis her