Events hos Ritzau2019-03-13T08:48:22+00:00

Bliv synlig i medierne – et morgenmøde om effektiv pr og branding for iværksættere

Ritzaus Bureau afholder i januar og februar 2019 en række mini-seminarer for iværksættere og andre med interesse i at effektivisere deres kommunikations- og pr-arbejde. Du får en komprimeret indføring i de journalistiske virkemidler og i pressemeddelelsen som redskab i virksomheds-pr.

Små eller nystartede danske virksomheder er generelt gode til at anvende digitale markedsføringsværktøjer til annoncering for produkter eller servicer. Men mange glemmer eller undervurderer værdien af den traditionelle kommunikation samt den branding, en virksomhed kan få gennem medieomtale.

Hvordan bruger jeg pressemeddelelsen?

Pressemeddelelsen er et centralt værktøj i virksomhedskommunikation. Og bedre forståelse af pressemeddelelsens dna øger sandsynligheden for at få dit budskab omtalt i medierne. I dette oplæg lærer du pressemeddelelsen og den journalistiske tankegang at kende.

Journalist og kommunikatør Morten Steiniche optegner de essentielle journalistiske virkemidler. Og han gennemgår de grundlæggende kommunikative tips og tricks, som enhver virksomhed bør kende og anvende i deres marketingarbejde.

Du får:

  • Konkrete råd til, hvordan du opsætter en effektfuld pressemeddelelse
  • Tips til, hvordan og hvornår det er optimalt at henvende sig til medierne
  • Generelle praktiske tips til dit kommunikationsarbejde

Oplægget henvender sig til mindre virksomheder, der ikke har kommunikation som deres primære kompetence eller fokus, men som ønsker at lære de journalistiske virkemidler at kende, så de kan optimere deres marketing- og brandingindsats og komme den vigtige omtale i medierne et skridt nærmere.

NB!

Det er som udgangspunkt gratis at deltage, men enkelte steder er deltagelse forbundet med et mindre gebyr eller et “No show fee”.

Om Morten Steiniche

Morten Steiniche er uddannet journalist og har erfaring fra en lang række danske medier – både som skrivende journalist, som chefredaktør samt som iværksætter. Han har desuden arbejdet med kommunikation for en række virksomheder og organisationer.

Morten er fast tilknyttet Ritzaus Bureau, hvor han producerer kommunikationsrelaterede artikler til bureauets website. Han har netop sammenfattet en række af disse artikler i Ritzau-publikationen ’Bliv synlig i medierne – en pr-guide til virksomheder og organisationer’.

Datoer

Datoer og tilmelding

Der er pt. ingen planlagte seminarer.