Journalistdatabasen2018-05-25T12:13:46+00:00

Journalistdatabasen

Ritzaus journalistdatabase er et opslagsværk over redaktioner og journalister i den danske mediebranche. Med 2100 redaktionelle og 4500 journalistiske kontakter er Ritzau ved at opbygge en af de stærkeste optegnelser af mediekontakter på det danske marked.

Gennem vores pressemeddelelsestjeneste, Via Ritzau, kan centrale meningsdannere, organisationer, virksomheder og offentlige instanser som ministerier og kommuner udsende nyheder og pressemeddelelser til danske journalister og medier.

Opslagsværket giver dig som journalist mulighed for at være synlig og kunne kontaktes med konkret, relevant materiale med nyhedsværdi. Det er gratis at stå opført i journalistdatabasen, hvor vi lægger vægt på præcise beskrivelser af dine fag- og ekspertområder, så henvendelser til dig bliver så relevante som muligt. Således kan din tilstedeværelse i opslagsværket være en genvej til gode nyhedshistorier.

Journalistdatabasen indeholder udelukkende faglige kontaktinformationer og arbejdsområder. Informationerne vil kun være tilgængelige bag login og kan derfor kun benyttes af Via Ritzaus kunder. Du kan til enhver tid afmelde dig helt eller lukke af for enkelte afsendere.

Vilkår for Ritzaus journalistdatabase

  • Det er gratis at stå opført i Ritzaus journalistdatabase

  • Journalister, der ikke længere vil modtage materiale gennem Via Ritzau, kan til enhver tid afmelde sig enkelte afsendere eller helt afmelde deres opførelse i opslagsværket

  • Journalister står udelukkende opført med faglige data. Ingen private oplysninger indhentes eller synliggøres

  • Alle journalister, som har accepteret opførelse i journalistdatabasen, har mulighed for at få redigeret deres faglige oplysninger

  • Brugen af journalistdatabasens data har udelukkende et fagligt formål

  • Statistik over brugeradfærd (åbnede mails m.v.) stilles til rådighed for Via Ritzaus kunder

Tilmeld dig journalistdatabasen

* indicates required
Tilmelding

Er du allerede tilmeldt Ritzaus journalistdatabase, men ønsker at afmelde dig. så klik på knappen herunder:

Afmeld mig