Danmarks førende leverandør af metadata om tv, sport og vejr

Medieservice2018-05-18T07:01:25+00:00
English version

Ritzaus Medieservice er Danmarks førende leverandør af data, EPG-data og lister til medier og tv-udbydere. Med Ritzaus Medieservice får du en driftssikker leverandør af data inden for tv, radio, sportsresultater, valg, vejr og biograffilm.

  • Metadata af højeste kvalitet for Skandinavien

  • Print- og softwareløsninger inden for tv-oversigter

  • Stort redaktionelt team til at varetage kundespecifikke ønsker

  • 40 års erfaring og omfattende data

Ritzau tv-metadata

Metadata, som matcher dine ønsker til kvalitet, for hundredvis af tv-kanaler – vores data leveres til dig i det ønskede format og den kvalitet, du har brug for. Få en gratis testkonto allerede i dag, og kom i gang med at teste vores data.

Læs mere

Ritzau print

Din avis eller dit ugeblad har brug for 100% tilpassede tv-sider? Ritzau leverer i dag cirka 1000 sider om ugen – og vi hjælper også gerne dit medie med at realisere et nyt layout af tv-siderne, som læserne vil elske.

Læs mere

Ritzau print software

Ritzau print – software

Ritzau er en førende udbyder blandt medievirksomheder, som ønsker at outsource dele eller alle interne processer ifm. produktionen af tv-lister til aviser og tv-magasiner. Vi kalder vores software for Amigo – vores redaktørers og grafikeres bedste ven.

Læs mere

Ritzau TV-Guide integration

Ritzau tv-guide-integration

Dine brugere ønsker at se tv-guiden på deres computer, tablet eller smartphone? Vi tilbyder et plug-and-play-responsivt layout med et bredt og kundetilpasset udvalg af kanaler.

Læs mere

Dataoparbejdning

Hver dag året rundt behandler og beriger vi rådata og leverer dedikerede løsninger til alle danske dagblade og ugeblade samt tv-udbydere. Udover færdigredigerede tv-sider, sportsresultatsider og vejrsider leverer Medieservice EPG-data, vejrdata og totalløsninger til digitalt brug.

Vi indhenter og behandler data fra hundredvis af kilder som eksempelvis tv-stationer, biografer, sportsverdenen og meteorologiske institutter. Dataene normaliseres og beriges derefter.

Kunder

Vores kunder er store og små tv-udbydere (kabel, IPTV, OTT, satellit), online og printede medier, tv-stationer og app-udviklere.

Aller Media i Danmark, Sverige og Finland, TV2, DR, Viasat, JP/Politikens Hus og Berlingske er blandt kunderne, der bygger forretning på Ritzaus serviceprodukter.

Listings til dit medie?

Skriv til alj@ritzau.dk eller ring på +45 3330 0333

Opret testkonto