Mit hemmelige kommunikationstrick

  • Få tips til kommunikation fra eksperter i faget.

Få tips og tricks til din kommunikation fra nogle af dem, der er helt inde i maskineriet. Hør dem dele ud af deres viden og erfaring om, hvordan du får allermest ud af din kommunikation.

I serien “Mit hemmelige kommunikationstrick” spørger vi kommunikatører fra alle afkroge i branchen om deres bedste råd til at opnå en effektiv kommunikationsindsats.

Foto: /Fotograf: Sigrid Olsson/Ritzau Scanpix

Modtag guides og artikler om kommunikation og medier

Presserådgiver i en ngo

En presserådgiver i en specialiseret organisation skal kunne oversætte fagfolkenes sprog til letforståeligt dansk – og holde fokus på den skarpe vinkel.

  • Navn: Tine Gjerløv.
  • Stilling: Presserådgiver for præsidenten og medarbejderne i Danmarks Naturfredningsforening på natur- og miljøområdet.

Læs Tine Gjerløvs hemmelige kommunikationstricks

Den selvstændige kommunikationsrådgiver

Brug overskriften til at spidse budskabet til, og brug derefter den knivskarpe overskrift i alle organisationens kommunikationskanaler.

  • Navn: Anders K. Sørensen.
  • Stilling: Ejer og rådgiver i kommunikationsvirksomheden Relate Kommunikation. Tidligere direktør i LEAD Agency og pr-manager på Det Kongelige Teater.

Læs Anders K. Sørensens hemmelige kommunikationstricks

Hvad er dit hemmelige kommunikationstrick?

Sidder du som kommunikationsansvarlig som selvstændig rådgiver, i en virksomhed, uddannelsesinstitution eller organisation? Eller indgår ekstern kommunikation på anden måde i dit daglige arbejde? Og har du et eller flere “hemmelige” kommunikationstricks eller blot nogle effektive rutiner, der har vist sig succesfulde, og som du har lyst til at dele med dine kolleger i branchen? Så vil vi gerne høre fra dig og eventuelt bruge dine tricks i en kommende artikel.

Skriv til dinagneda@ritzau.dk, hvis du er interesseret eller kender nogen, som kunne være det.

Af | 2018-08-22T13:31:22+00:00 21-08-2018|