Pressebilleder2018-05-18T06:58:43+00:00

Fortæl fantastiske historier
med verdens bedste pressebilleder

Vi har også genrebilleder

Internationale pressebilleder

Arkiv- og nyhedsbilleder fra verdens brændpunkter. Vi er med ved de afgørende internationale politiske begivenheder, og vi stiller skarpt på alle de internationale hændelser, som får nyhedsmedierne til at tænde for ”breaking”-skiltet.

Kom tæt på dansk politik

Begivenheder i dansk politik dækkes intensivt af vores fotografer, og du vil altid kunne finde højaktuelle billeder fra det politiske liv i databasen – både i form af portrætbilleder af de politiske aktører, men også som tematiske genrebilleder, der kan illustrere de specifikke politiske begivenheder og situationer.

Kunst og kultur

Alle aspekter af dansk kulturliv dækkes af vores leverandørers fotografer, som er til stede ved både de store og små kulturelle begivenheder inden for billedkunst, litteratur, musik, arkitektur, film og meget mere.

Miljø og energi

Miljø og energi er temaer, der fylder meget i mediebilledet. Derfor indeholder Ritzau Scanpix også et omfattende katalog af billeder fra det danske og internationale miljølandskab samt portrætter af nøglepersoner i miljø- og energidebatten.

Sport

Find aktuelle billeder fra de største sportsbegivenheder internationalt og herhjemme. Gennem vores mange leverandører har vi altid fotografer siddende ved mållinjerne for at fange stemningen, rammerne og de afgørende øjeblikke.

Følg de kendte og de kongelige

Portræt- og situationsbilleder af royale samt personligheder fra kulturlivet – både dansk og internationalt.

Lad os finde dit næste billede

Skriv til picture@ritzau.dk eller ring på +45 3330 0000