Selskabsmeddelelser2019-07-05T07:00:53+00:00

Hør mere om selskabsmeddelelser med Via Ritzau. Tilmeld dig mailinglisten

Selskabsmeddelelser med Via Ritzau

Selskabsmeddelelser
med Via Ritzau

Sikkert, intuitivt og dansk

Kontakt os

Dansk support fra Kongens Nytorv

Inden for normal kontortid står vores erfarne kundeservicemedarbejdere i København klar til at hjælpe dig og dine brugere med spørgsmål om systemet og distributionen. Vi tilbyder desuden dansksproget support resten af døgnet på alle ugens dage.

Simpelt og sikkert

Ritzau har valgt at udvikle en helt ny app til selskabsmeddelelser for at sikre en optimal og letforståelig arbejdsgang, som bygger på visionen ”simpelt og sikkert” og på en forståelse for, hvad det kræver at arbejde med selskabsmeddelelser.

Distribution – alle krav er opfyldt

Indberet til Finanstilsynet og Nasdaq, samt distribuér til medier i hele EU som et led i de særlige krav til selskabsmeddelelser – inklusive centrale markedsdeltagere, f.eks. banker, markedsdata-leverandører og medier med finansfokus – gennem Ritzau Finans’ nyhedstjeneste.

Selskabsmeddelelser på egen hjemmeside

Alle selskabsmeddelelser udgives direkte på din egen hjemmeside. Enten med vores API-løsning eller et indlejret nyhedsrum.

Mulighed for ét samlet nyhedsrum

Du kan samle selskabsmeddelelser og pressemeddelelser i ét samlet nyhedsrum eller opdele det, som du ønsker. I nyhedsrummet kan der også oprettes kontakter og deles dokumenter og billeder.

Dansk eller engelsk brugerflade – du bestemmer

Du bestemmer selv, om du vil arbejde på dansk eller engelsk i systemet. Udsendelse kan foregå på dansk, engelsk, svensk, norsk og finsk. Kundeservice sidder klar i København til at servicere dig på dansk eller engelsk.

Indberetning til Nasdaq – nu helt simpelt

Indberetning til Nasdaq har aldrig været mere simpelt og sikkert. Med vores platform gør vi det gennemskueligt at vælge kategori. Du kan distribuere på 5 sprog på en gang.

Indberetning til Finanstilsynet – med et klik

Opfyld alle krav til Finanstilsynet med et enkelt valg af kategori. Kvittering for indberetning med tidsstempel og linkvisning til meddelelse hos Finanstilsynet.

Følg dine selskabsmeddelelser på mobilen

Når dine selskabsmeddelelser udgives, modtager du en e-mail med et kvitteringslink. Fra kvitteringssiden får du en overskuelig status over distributionen og direkte adgang til visning af meddelelsen hos Nasdaq og Finanstilsynet.

Gennemskuelig distribution

Du får et overskueligt overblik over alle modtagere og kan frit gennemgå hver eneste modtager. Du skal aldrig være i tvivl om, hvem du sender til.

Medielister med i pakken

Du får fri brug af Ritzaus mediekontaktlister, så du nemt kan sende til relevante modtagere på danske medier. Mindre arbejde til dig og ingen skjulte meromkostninger.

Udsend din selskabsmeddelelse allerede  i dag

Skriv til Ritzau, eller ring på +45 3330 0000