Begivenhedskalender og planlægning

Tid & Sted2018-06-12T09:19:35+00:00
 © /Ritzau/PhotoAlto/Milena Boniek

Tid & Sted – Ritzaus journalistiske kalender med alle væsentlige begivenheder fra ind- og udland op til et år frem i tiden.

Med Tid & Sted får du og dine medarbejdere et samlet og løbende opdateret overblik over dagens, morgendagens og årets store emner fra ind- og udland.

Tid & Sted giver derfor et sikkert beslutningsgrundlag i såvel planlægningen som prioriteringen af de emner, der er væsentlige for dig, dit medie, din virksomhed eller organisation. Vigtige begivenheder og mærkedage inden for dansk og international politik, lokal- og regionalpolitik, EU, erhvervsliv, sport, kultur og retssager fylder kalenderen, ligesom der gives plads til relevante personalia og events, der lettere kan tilføre nyhedsstrømmen indhold.

Tid og Sted - Ritzaus begivenhedskalender

Planlægning

Navigér ind i eller uden om store nationale og internationale begivenheder, som vil have mediernes fokus, når du vil opnå fuld opmærksomhed til dit budskab.

Indsigt

Tid & Sted tager udgangspunkt i mediernes behov for at planlægge deres dækning og giver derfor et unikt indblik i, hvad der er på mediernes agenda lige nu og i den kommende tid.

Baggrund

Få fuldt overblik over de enkelte begivenheder med kontaktinformation, relevante links og journalistisk baggrundsmateriale.

Bred dækning

Tid & Sted indeholder journalistisk bearbejdede beskrivelser af begivenheder og mærkedage inden for dansk og international politik, lokal- og regionalpolitik, EU, erhvervsliv, sport, kultur og kriminalstof.

Få adgang i dag

Skriv til Ritzaus salgsafdeling eller ring på +45 3330 0000